Life-style

Superstiții de Revelion legate de dragoste

Superstiții de Revelion legate de dragoste

Dacă ești în căutarea iubirii, sărută-l pe bărbatul pe care îl dorești sub crenguța de vâsc la petrecerea de Revelion. Așa îi vei cuceri inima tot anul care vine! Este una dintre cele mai populare superstiții de Revelion legate de dragoste, dar mai sunt și altele la fel de îndrăgite printre tradițiile altor popoare.

Pune-ți o dorință legată de dragoste chiar la miezul nopții de Revelion! Și vei vedea că se împlinește sau cel puțin așa cred cei mai mulți dintre oameni. Este una dintre cele mai frumoase superstiții de Revelion legate de dragoste.

Dacă ești singură, îți vei dori să găsești iubirea adevărată în noul an. Dacă ești căsătorită, poate că îți dorești ca soțul tău să te iubească iar ca la început. Și pentru tine poate funcționa această dorință, dacă o rostești în gând în timp ce bei din șampania de Revelion.

Cine rupe osul de la pieptul de pui

Pare ciudat, dar în Marea Britanie și în America se practică. Aici se servește adesea friptură de pasăre la masa de Revelion. Iar două tinere care sunt singure pot afla care dintre ele găsește dragostea anul viitor, folosind osul dublu de la pieptul de pasăre. Pe ce parte se rupe osul, acolo se vede dragostea, iar tânăra respectivă are șanse să iubească și chiar să se căsătorească în noul an.

În Belarus, un cocoș prezice dragostea

O veche tradiție din Belarus spune că femeile singure de la petrecerea de Revelion trebuie să se așeze în cerc și să țină în mâini boabe de porumb. La mijloc este adus un cocoș. Femeia care reușește să atragă cocoșul să mănânce din boabele ei, va găsi dragostea și se va căsători în anul care începe.

În Brazilia, dragostea e dusă de valuri

De Revelion, femeile din Brazilia au o tradiție foarte frumoasă. Ele se duc la plajă și aruncă în mare flori albe și alte mici ofrande parfumate să fie sănătoase, să fie frumoase și norocoase, dar mai ales să găsească iubirea, dacă sunt singure.

Superstiții de Revelion legate de dragoste

În Bolivia, se poartă lenjeria roșie. Dacă ai auzit de acest obicei de a purta lenjerie intimă roșie în noaptea de Revelion, trebuie să știi că e un sfat foarte bun. El își are originea în superstițiile legate de dragoste din Bolivia. Aici, femeile poartă roșu în noaptea dintre ani pentru că este culoarea pasiunii și pentru că le ajută să fie mai frumoase și mai atrăgătoare în anul care vine.

Fură un sărut de Revelion, când ceasul bate miezul nopții! Dacă vrei să îi furi inima și el este la aceeași petrecere de Revelion cu tine, fură-i un sărut chiar la miezul nopții. Nu va rămâne indiferent la acest mesaj și ai toate șansele să îl cucerești!

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*