Administrație

Nouă utilaje mari de deszăpezire mobilizate în oraș pentru a împrăștia material antiderapant

Nouă utilaje mari de deszăpezire mobilizate în oraș pentru a împrăștia material antiderapant
Adora Beauty

De aseară până astăzi de dimineață au fost mobilizate 9 utilaje mari de deszăpezire în oraș pentru a împrăștia material antiderapant. Operațiunea s-a desfășurat în două etape: în intervalul 20:00-01:00 s-a intervenit doar pe bulevarde, iar în intervalul 03:00-08:00 în continuare pe bulevarde, dar și pe poduri și pasarele și în zona centrală.

Cele 513 stații de transport în comun au fost de asemenea curățate, iar zona centrală, care cuprinde Piața Unirii, Piața Libertății și Piața Victoriei, a fost curățată manual de către echipele Brantner.

Primul comandament pentru pregătirile de iarnă a fost convocat la finalul lunii noiembrie, unde toți operatorii au confirmat că sunt pregătiți pentru intervenție, în caz de ninsoare, și că dispun de cantitățile de material antiderapant și de utilajele necesare.

Dacă sesizați probleme cu operațiunile de deszăpezire, puteți să le semnalați la dispeceratul Brantner, disponibil non-stop la următoarele numere: 0737/770527, 0356/401051, 0356/401052.

De asemenea, puteți sesiza probleme și către Biroul Salubrizare, din cadrul primăriei la numărul 0256/408335, la următorul link https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/(la secțiunea „Străzi și trotuare”) sau prin aplicația de sesizări.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*