Politic

PSD Timișoara: Medicii sunt eroi, nu puşcăriaşi supravegheabili cu dispozitive electronice

PSD Timișoara: Medicii sunt eroi, nu puşcăriaşi supravegheabili cu dispozitive electronice

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere pe perioada desfășurării activității la locul de muncă.

“Este o insultă la adresa jurământului lui Hipocrate şi o jignire ce loveşte însăşi esența actului medical. În timp ce PSD a mărit substanțial veniturile cadrelor medicale, oferindu-le respectul pe care îl merită, actuala conducere a Spitalului Municipal din Timişoara îşi bate efectiv joc de ei. Medicii sunt eroi, nu puşcăriaşi supravegheabili cu dispozitive electronice!

Transmitem, pe această cale, celor care au alocat sume de zeci de mii de euro pe lună pentru servicii inutile de supraveghere, că mai bine ar fi fost să îndrepte acești bani spre achiziționarea de teste covid sau spre ceva ce ar fi adus un beneficiu real pacienților, mai ales în această perioadă critică de pandemie. Domnilor, nu puteți cuantifica în parametri atât de primari calitatea actului medical.

Pentru că achiziția sistemelor a fost făcută fără a se folosi transparența în acest sens, facem un apel către organele competente să se sesizeze și să verifice corectitudinea și legalitatea, iar cei care se vor găsi vinovați în vreun fel să fie trași la răspundere. Cât despre partea morală a acestui fapt, cuvintele sunt de prisos”, a declarat Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timișoara. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*