Social

Nereguli depistate de polițiștii locali în Piețele Dacia, Lipovei și Girocului

Nereguli depistate de polițiștii locali în Piețele Dacia, Lipovei și Girocului

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au continuat acțiunile punctuale, pe linie de legalitate, în piețele agro-alimentare din oraș, pe lângă patrulările zilnice cu scopul prevenirii de încălcări ale legislației.

Astfel, după ce au fost verificate piețele mari, cum sunt Badea Cârțan, Iosefin și 700, zilele trecute au fost verificate și alte locații în care se desfășoară acte de comerț precum piețele mai mici cum sunt cele din cartierele Dacia, Lipovei și Girocului, constatându-se și aici încălcări ale legislației în vigoare pe linie comercială. Au fost aplicate 27 de amenzi pentru depozitarea pe căile publice de mărfuri, comercializarea de produse fără a putea fi prezentate documente care să demonstreze calitatea de comerciant sau producător, neafișarea etichetelor cu proveniența prețuri, depozitări de deșeuri în jurul meselor.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că sunt organizate astfel de acțiuni periodic, nu numai în piețele agro-alimentare mari, ci și în cele mai mici, din cartiere, prin rotație, tocmai pentru a-i determina pe comercianți să desfășoare activități legale și civilizate

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*