Social

INNOMATCH 2019, cel mai important eveniment internațional de inovare, va avea loc la Timișoara

INNOMATCH 2019, cel mai important eveniment internațional de inovare, va avea loc la Timișoara

Reprezentanți ai Comisiei Europene, experți în politici publice, inovare, dezvoltare și cercetare, alături de antreprenori de top din Europa sunt așteptați la INNOMATCH 2019, cel mai important eveniment internațional de inovare al Regiunii Vest.

Evenimentul, ajuns la cea de-a șaptea ediție anul acesta, este organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în parteneriat cu Tehimpuls – Centrul Regional de Inovare și Transfer Tehnologic, Automotivest și Clusterul Regional TIC.

INNOMATCH 2019 se va desfășura în data de 11 decembrie 2019, cu începere de la ora 14:30, la Venue Events Timișoara (Strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64) și este deschis tuturor celor care împărtășesc viziunea de a dezvolta, cu pasiune și dedicare, un ecosistem antreprenorial și de inovare în care companiile să performeze.

În acest an va fi dezbătută tematica „Ecosisteme de inovare conectate global” alături de prestigioși vorbitori internaționali și români. Pe lista participanților se află:

Vittoria Alliata di Villafranca – Director Direcția pentru Implementarea Fondurilor Structurale și de Investiții Europene pentru Bulgaria, Croația, Ungaria, România și Slovenia, DG Regio, Comisia Europeană;

Giacomo Mattino – Șef al Unității Enterprise Europe Network și Internaționalizarea IMM-urilor, DG Grow, Comisia Europeană;

Ioan Marcel Boloș – Ministru, Ministerul Fondurilor Europene din România;

Bill Metcalf – Director, Centrul de Inovare St John’s, Universitatea Cambridge;

Răzvan Atim – Director de vânzări pentru Europa de Est, UiPath, lideri în robotizarea proceselor de automatizare.

Vom auzi așadar povești autentice, pline de inspirație, și am enumerat doar câțiva dintre invitații noștri, cu care vom discuta despre politici publice europene, inovare și antreprenoriat. Agenda evenimentului cuprinde trei sesiuni de prezentări și momente de interacțiune cu publicul.

Moderatorul INNOMATCH va fi Timothy Benzie, consultant pentru parteneriate de afaceri la Greenwich Research and Enterprise (GRE), Enterprise Europe Network, Marea Britanie.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, cu asigurarea traducerii.

S-a dat startul înscrierilor! Doritorii cu preocupări pentru inovare se pot înregistra pentru a participa la INNOMATCH 2019 până în data de 8 decembrie, prin accesarea următorului link: https://www.eventbrite.co.uk/e/innomatch-2019-registration-80633136883.

Locurile sunt limitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*