Social

Spectacol sportiv la Timişoara cu Brigada Antitero

Spectacol sportiv la Timişoara cu Brigada Antitero

„Scorpionii” Ministerului de Interne, Brigada Antitero și două echipe, una din partea ISU și una din partea Penitenciarului Timișoara sunt vedetele unei competiții care promite un adevărat spectacol al abilităților sportive, al rezistenței mentale și al coordonării în echipă.

Sâmbătă, 21 septembrie, 18 echipe formate din câte 4 membri fiecare se vor întrece în cadrul competiției Ultimate Smartfit Challenge Team Edition 2019 pe un traseu special conceput pentru provocarea limitelor fizice dar și mentale. Atracția concursului va fi o cursă cu obstacole care va avea loc în Piața Libertății, pregătită cu ajutorul Ministerului Apărării Naționale pentru a pune la încercare forța și tenacitatea competitorilor.

În total, concursul va cuprinde 5 probe, desfășurate în 5 locații diferite din Timișoara (Smartfit Studio 2, Stadionul Dan Păltinișanu, Club D’Arc pe Mal, Piața Libertății, Smartfit Studio 1), printre care se numără înotul și pedalatul, urcatul și coborâtul scărilor cu o „râmă” de mare greutate în spate, vâslitul, genuflexiuni și exerciții din haltere și gimnastică, toate efectuate în echipă.

Printre cele 18 echipe participante, se numără și 4 echipe care reprezintă instituții publice ale județului Timiș, și anume, echipa „Scorpionii”, care reprezintă Ministerul Apărării Naționale, echipa „BAT – DRI Banat”, care reprezintă Brigada Antitero – Direcția Regională de Informații Banat, echipa „We don’t quit”, care reprezintă Penitenciarul Timișoara și echipa „ISU Timiș”, care reprezintă Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

Startul competiției se va da la ora 09:30, la Smartfit Studio 2, unde va avea loc prima probă, iar apoi participanții vor porni, în alergare, spre următoarele puncte de pe traseu. Primele 3 echipe vor fi desemnate câștigătoarele competiției, în cadrul festivității de premiere care va avea loc la Smartfit Studio 1 începând cu ora 14:30.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*