Administrație

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Valentin Tudorică, prezent la forumul de cooperare China – Asia de Sud-Est

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Valentin Tudorică, prezent la forumul de cooperare China – Asia de Sud-Est
Adora Beauty

În perioada 8 – 16 iunie 2019 o delegație a Consiliului Județean Timiș, condusă de vicepreședintele Consiliului Județean, Valentin TUDORICĂ, a efectuat o vizită în provincia Iunnan, din Republica Populară Chineză, la invitația oficialilor chinezi.

Aceasta a avut la bază Înțelegerea de Cooperare între județul Timiș și provincia Iunnan, semnată de cele două părți, în anul 2015.

In timpul vizitei delegația Consiliului Județean Timiș a avut mai multe întâlniri bilaterale cu oficialități din provincia Iunnan. Punctul cel mai important al vizitei a fost participarea la forumul de cooperare China – Asia de Sud-Est, ediția a II-a, la care au fost prezente numeroase delegații din zona de Sud și SudEst a Asiei, Africa și Arabia Saudită, delegație cu reprezentanți peste 1,8 miliarde de locuitori. Obiectivul forumului a fost, în principal, adâncirea înțelegerii și promovării cooperării între regiuni și orașe, cu scopul de a dezvolta parteneriate și a genera progres. În cadrul forumului, la secțiunea dedicată guvernatorilor și primarilor, delegația Consiliului Județean Timiș a avut o intervenție unde au fost prezentate oportunități de investiții în parteneriatele de colaborare cu județul nostru”, a transmis Valentin Tudorică, vicepreședinte CJT. 

In plus, delegația Consiliului Județean Timiș, a participat la expoziția internațională Asia de Sud și Sud-Est, expoziție de bunuri de larg consum și oportunităși de afaceri, care a avut loc în intervalul 12 – 18 iunie, în orașul Cunming.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*