Utile

O avarie a lăsat fără gaz un întreg oraş din Timiş

O avarie a lăsat fără gaz un întreg oraş din Timiş

În urma unei avarii în sistemul de producţie al Petrom, compania Delgaz Grid a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale din localitatea Deta, judeţul Timiş, vineri, începând cu ora 09.00.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va face după finalizarea lucrărilor de remediere a avariei de către OMV Petrom Gas. Se estimează că lucrările vor fi finalizate în jurul orei 16.00, reluarea alimentării urmând să se facă în mod treptat pentru toţi consumatorii afectaţi. Echipele Delgaz Grid au fost suplimentate astfel încât alimentarea cu gaze naturale să se facă în cel mai scurt timp posibil după remedierea avariei, în condiţii de siguranţă.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*