Social

Poliţiştii locali le-au dat o mână de ajutor angajaţilor de la ecarisaj

Poliţiştii locali le-au dat o mână de ajutor angajaţilor de la ecarisaj

Ca urmare a sesizărilor de la locatari, polițiștii locali au acordat sprijin, în cursul zilei de miercuri, reprezentanților societății de ecarisaj Danyflor în desfășurarea unei acțiuni de strângere a câinilor fără stăpân aflați în zona de nord-vest a orașului, mai exact pe str. Grigore Alexandrescu, în apropierea clădirii Spitalului Municipal.

În fapt s-a reclamat că mai mulți câini fără stăpân prezentau un real pericol pentru cetățenii care locuiesc în apropiere, fiind observați venind dinspre un teren viran, motiv pentru care s-a stabilit să se acționeze pentru a-i prelua. În urma acțiunii au fost prinși cinci câini care au fost transportați la adăpostul de animale al societății Danyflor.

De altfel, și la ultima acțiune pe cartiere desfășurată de polițiștii locali în zona Aradului – Torontalului au fost reclamate situații în care animale fără stăpân trăiesc pe străzi, de fiecare dată polițiștii locali comunicând aspectele reclamate cu privire la această situație către reprezentanții Direcției de Mediul din cadrul Primăriei pentru luarea măsurilor legale.

Astfel de acțiuni comune vor mai fi organizate și în viitor.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*