Administrație

Primarul Nicolae Robu anunță: “Încep în curând marile șantiere, ediția 2018!”

Primarul Nicolae Robu anunță: “Încep în curând marile șantiere, ediția 2018!”

Șoferi, sunteți pregătiți? În curând vor începe mari lucrări de infrastructură în Timișoara.

Primarul Nicolae Robu anunță noi lucrări de modernizare, consolidare a podurilor reabilitarea și lărgirea la patru benzi a podurilor Dragalina și Eroilor, lărgirea la trei benzi a sensului giratoriu Mărăști, lărgirea la trei benzi a străzii Martin Luther, lărgirea la trei benzi pe sens a străzii Arieș, etc.

Podul Eroilor va intra în reabilitare și extindere în același timp cu podul Dragalina. Potrivit primarului, podurile vor fi lărgite la patru benzi, cu trotuare și piste de biciclete. La podul Dragalina vom avea și linie de tramvai pe mijloc. Autoritățile caută soluții pentru ca afectarea circulației în zonă să fie cât mai mică.

Deocamdată, nu se știe data exactă a lucrărilor, însă cert este faptul că, odată cu venirea vremii bune, constructorii vor începe șantierul.“Suntem la iminența începerii unor noi mari lucrări de modernizare a orașului nostru. Consolidarea, reabilitarea și lărgirea la 4 benzi a podurilor Dragalina și Eroilor, lărgirea la 3 benzi a sensului giratoriu Mărăști, lărgirea la 3 benzi a străzii Martin Luther, lărgirea la 3 benzi pe sens a străzii Arieș, crearea unei legături directe, în afara orașului propriu-zis, între Calea Torontalului și Calea Aradului sunt doar câteva dintre aceste lucrări. Lor li se vor adăuga amenajările de parcaje între blocuri, în toate cartierele, reabilitările de parcuri, reabilitările de trotuare (100 Km în acest an!). În curând, vom face și inaugurări. Prima va fi strada Versului, apoi ansamblul Popa Șapcă – Antenei – Demetriade. Și în acest an, contez pe înțelegerea și suportul dv., stimați și dragi timișoreni. Numai ÎMPREUNĂ ne putem face orașul mai modern, mai frumos!”, a transmis edilul Timișoarei, Nicolae Robu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*