Social

Bărbat de 30 de ani, certat cu prietena, a spart parbrizele a două autoturisme și a fost încătușat, la Timișoara

Bărbat de 30 de ani, certat cu prietena, a spart parbrizele a două autoturisme și a fost încătușat, la Timișoara

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a ales o metodă extrem de costisitoare de a se răzbuna pe faptul că s-a certat cu prietena sa, la Timișoara! Acesta a făcut zob parbrizele de la două mașini parcate pe strada Daliei din Timișoara.

Polițiștii locali aflați în patrulare în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00, în zona Campusului Universitar, au fost sesizați de un șofer de taxi că a observat un tânăr care deteriorează autovehiculele parcate pe strada Daliei. Bărbatul în cauză a fost depistat și reținut, fiind ulterior încătușat deoarece prezenta stare de agitație, fiind și sub influența alcoolului.

”Acesta a fost identificat în persoana lui I.F., de 30 de ani, din Timișoara. Bărbatul a declarat că s-a certat cu prietena sa și, pe fondul acestor neînțelegeri, și-a pierdut controlul și a spart parbrizele mai multor autoturisme cu pumnul. La verificarea la fața locului au fost identificate două autovehicule Volkswagen, respectiv Skoda, deteriorate. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, ne-au informat reprezentanții Poliției Locale din capitala Banatului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*