Eveniment

Video: Guvernul a lansat programul ”Campionii României în școală, liceu și universitate”. Află-i obiectivele

Video: Guvernul a lansat programul ”Campionii României în școală, liceu și universitate”. Află-i obiectivele

Programul național ”Campionii României în școală, liceu și universitate” a fost lansat, astăzi, la Palatul Victoria, în prezența mai multor campioni olimpici, mondiali și europeni, sportivi de performanță, a reprezentanților Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a mai multor membri ai Guvernului.

Obiectivul programului proaspăt lansat este creșterea gradului de participare activă și sistematică a copiilor și tinerilor la activități sportive, promovarea valorilor sportului ca mijloc de îmbunătățire a stării de sănătate, a condiției fizice și psihice, dezvoltarea comportamentelor sociale și cooptarea marilor sportivi în promovarea beneficiilor sportului (măsură prevăzută în Programul de Guvernare).

Programul va fi dezvoltat în școli, licee și universități, prin participarea sportivilor de performanță, care vor avea întâlniri cu elevii și studenții și le vor vorbi despre importanța sportului și a educației fizice. Proiectul își propune să ajungă în aproximativ 2.500 de unități școlare din cele 41 de județe și municipiul București.

Persoanele interesate de acest program vor putea accesa www.campioniiromaniei.com, platformă ce va prezenta în premieră în România o sursă de informare și promovare a sportivilor români, campioni olimpici, mondiali și europeni. De asemenea, în platformă se vor regăsi date biografice și informații despre performanțele campionilor României din fiecare județ, fotografii și materiale video de prezentare a acestora, informații cu privire la federațiile sportive, știri, noutăți din domeniul sportului.

Programul național ”Campionii României în școală, liceu și uni…

Posted by Guvernul României on 24 Noiembrie 2017

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*