Social

Amenzi uriaşe date de Poliţia Locală

Amenzi uriaşe date de Poliţia Locală

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială continuă să acționeaze pentru luarea măsurilor legale în ceea ce privește existența aparatelor de plată tip pay-point amplasate în Timișoara care ocupă domeniul public fără a fi achitată nicio taxă, neexistând vreun aviz, contract sau aprobare din partea Primăriei.

Astfel, societatea comercială Condra SRL din București va fi din nou sancționată după ce a primit deja 6 sancțiuni contravenționale, cu amenzi de câte 20.000 lei fiecare, pentru desfășurarea de acte și fapte de comerț fără îndeplinirea obligațiilor legale. De altfel, firma respectivă a mai deținut în Timișoara și cinci aparate de cafea pentru care nu era achitată nicio taxă de depozitare pe domeniul public, motiv pentru care a fost sancționată cu 23 de amenzi de câte 2.500 de lei fiecare, urmare a acestora ridicându-le de pe domeniul public.

Și în cazul pay-point-urilor polițiștii locali vor aplica sancțiuni până când proprietarul acestora le va ridica de pe domeniul public.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*