Utile

Ciacova, fără apă potabilă miercuri

Ciacova, fără apă potabilă miercuri

Localitatea timișeană Ciacova rămâne miercuri fără apă potabilă, timp de câteva ore. Această întrerupere se datorează necesității spălării conductelor care formează rețeaua de distribuție, totul pentru a se asigura calitatea optimă a apei reci.

Compania Aquatim anunță utilizatorii că miercuri, 6 septembrie 2017, între orele 9:00 și 15:00, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea timișeană Ciacova, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei. ”Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigurăm o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă”, afirmă reprezenanții companiei.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, motiv pentru care se recomandă să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. ”Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată”, mai spun cei de la Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*