Sport

UTA suplimentează locurile stadionului din Șiria cu tribune mobile. Cum transmit meciul “în regim intern”

UTA suplimentează locurile stadionului din Șiria cu tribune mobile. Cum transmit meciul “în regim intern”
Adora Beauty

 

Oficialii echipei UTA Bătrâna Doamnă refuză să accepte transmiterea meciului retur de menținere/promovare în Liga I, dintre formația arădeană și Poli Timișoara, dar plănuiesc să în transmită ”în regim intern”. Aceștia mai au în plan și ”extinderea” locurilor de pe arena care le va fi gazdă, prin aducerea unei tribune mobile din Ungaria.

Așa cum bine știu microbiștii, returul barajului pentru menținerea, respectiv promovarea în Liga I, va avea loc joi, pe stadionul ”Otto Grefner” (foto) din localitatea arădeană Șiria. Partida, care va readuce față în față pe UTA Bătrâna Doamnă – ocupanta locului 3 din Liga a II-a și Poli Timișoara -ocupanta locului 12 în clasamentul Ligii I, se va juca pe o arenă de numai 1.380 de locuri. Daorită numărului extrem de redus de locuri în tribunele arenei, oficialii UTA-ei vor recurge la închirierea unei tribune mobile, pentru care sunt dispuși să plătească 15.000 de euro, totul pentru a mări puțin capacitatea arenei din Șiria. Această tribună mobilă va fi amplasată pe latura opusă singurei tribune existente.

Altfel, conform publicației sportarad.ro, oficialii UTA fac eforturi să transmită “în regim intern” partida de la Șiria. Aceștia au în plan amplasarea unui ecran de mari dimensiuni în zona centrală a Aradului, cel mai probabil în Piața Avram Iancu.

 

(Foto: turismsiria.ro)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*