Administrație

Şeful CJ Timiş, apel către personalul medical

Şeful CJ Timiş, apel către personalul medical

În timp ce primarul Nicolae Robu critică decizia demisionării în masă a medicilor şi asistentelor de la Spitalul CFR Timişoara, şeful Consiliului Judeţean, Călin Dobra, face apel către cadrele medicale.

“Medici, asistente, brancardieri, infirmiere, ambulanțieri, eroi ai sistemului sanitar, AVEM NEVOIE DE VOI!

Știu că vă e frică, știu că aveți familii. Și eu am… În ultimele săptămâni, îi văd rar pe cei dragi și mi-e dor de ei. Foarte dor… mai ales de fetița mea. Fac asta ca să-i țin sănătoși. Nu plec acasă. NU ACUM. Nu pot să-i abandonez pe cei pe care pot să îi ajut. PE VOI!

Știu că sunt lipsuri. Mereu au fost. Sistemul e unul îmbătrânit, nepregătit pentru o astfel de luptă. Trebuie să fim sinceri. Dar, îl putem învinge. Se fac eforturi supraomenești. Nevoia voastră de protecție trebuie să fie pe primul loc. Înțeleg asta și muncim din greu să umplem golurile.

Noi cumpărăm echipamente de protecție și încercăm să suplinim nevoile. Nici asta nu e ușor. Nu mai contează că spitalul nu-știu-care aparține nu-știu-cui. Toate autoritățile – și în primul rând Ministerul Sănătății – au obligația să țină cont de aceste nevoi esențiale. Nu trebuie să vă lăsăm vulnerabili, să vă punem sănătatea în pericol. Nimeni nu vrea asta. Am fi inconștienți. Nu mai există (sau cel puțin așa ar trebui) orgolii politice. Nu avem loc și timp de ele acum. AVEM ÎNSĂ NEVOIE DE VOI!

DE VOI, cei care puteți să controlați virusul acesta. Să îl țineți sub control. Să redați speranța.

VOI ne faceți bine! Fără voi intrăm într-un joc de domino. După prima piesă căzută, cad toate, fără excepție. Nu abandonați!

Timișoara e un centru foarte important de combatere a pandemiei. Aici s-au înregistrat până acum cele mai mari succese la nivel național. MULȚUMIM! Vin însă săptămâni grele. O știu și eu, o știți și voi.

Vă asigur că CJ Timiș se va implica la nivel maxim pentru ca personalul medical și unitățile medicale din județ să poată lupta în continuare cu succes contra pandemiei”, a precizat președintele CJ Timis, Calin Dobra.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*