Social

Cramele Recaș susțin spitalele din Timișoara în lupta Covid-19, cu donații în valoare de 88.000 euro

Cramele Recaș susțin spitalele din Timișoara în lupta Covid-19, cu donații în valoare de 88.000 euro

Cramele Recaș susțin cadrele medicale în lupta împotriva pandemiei COVID-19, prin 2 donații de echipamente și aparatură medicale. Spitalele care primesc aceste donații sunt ambele din Timișoara: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” și Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu”.

În data de 18 martie, Cramele Recaș s-au alăturat celor care înțeleg importanța contribuției în lupta cu pandemia care a afectat țara și a pus-o într-un context de criză socio-economică. Astfel, au realizat 2 donații: 3 ventilatoare mecanice către Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, dar și articole, aparate și dispozitive medicale pentru urgențe către Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara printre care menţionăm: 2 aparate de ventilaţie mecanică R 860 în valoare de 20.400 EUR fiecare, 750 filtre HEPA şi HMEF, 2 aparate de dezinfecție cu aburi și 8 cutii a 20 de bucăţi de kituri-circuit de unică folosinţă pentru anestezie adulţi.

Pe lângă donațiile făcute, conducerea companiei sfătuiește oamenii să se autoizoleze, să aibă grijă de cei apropiați și de familie și să acorde o atenție sporită igienei și sănătății.  În perioada de cumpănă, în care distanțarea socială este cea mai eficientă soluție de prevenție, reprezentații Cramelor Recaş îndeamnă cetăţenii să rămână conectați evitând contactul direct și să își reunească forțele prin implicare și solidaritate.

Mai departe, ei încurajează celelalte companii, dar și cetățenii se implice și să ia parte la astfel de evenimente, care ne vor ajuta să trecem mai ușor peste situația actuală.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*