Politic

Alianța USR PLUS și-a stabilit candidații la președinția Consiliului Județean Timiș și la Primăria Timișoara

Alianța USR PLUS și-a stabilit candidații la președinția Consiliului Județean Timiș și la Primăria Timișoara

Alianța USR PLUS și-a stabilit candidații la președinția Consiliului Județean Timiș, la Primăria Timișoara, precum și listele comune de consilieri.

Comisiile de negociere ale USR și PLUS s-au întâlnit la sfârsitul săptămânii trecute pentru a finaliza discuțiile deschise la începutul acestei luni şi parafarea unei înțelegeri în Timiș. Dialogul s-a canalizat pe stabilirea candidaților la președinția Consiliului Județean Timiș, a Primăriei Timișoara, precum și a listelor de consilieri aferente.

Conform protocolului semnat în această dimineață, Dominic Samuel Fritz este candidatul Alianței la Primărie, iar Cristian Moș la președinția Consiliului Județean. Listele complete de candidati le regăsiți atașate acestui e-mail.

USR și PLUS sunt o echipă și merg înainte pentru a câștiga Timișoara și Timișul. Alianța a dovedit deja la alegerile europarlamentare de anul trecut că este acea forță care se poate bate de la egal la egal cu vechile partide. Suntem încrezători că această campanie va fi una încă și mai bună, iar Dominic Fritz va deveni primarul Timișoarei și că eu voi fi președintele Consiliului Județean Timiș”, a declarat Cristian Moș.

Mă bucur mult că USR Timiș și PLUS Timiș au semnat în această dimineață protocolul prin care am stabilit listele comune pentru alegerile locale și județene. Am fost desemnat candidatul comun al Alianței USR Plus pentru Primăria Timișoara. Sunt recunoscător pentru încrederea colegilor de la Plus. În ultimele luni am cunoscut mulți colegi din Plus și m-au impresionat cu determinarea și corectitudinea lor. De astăzi ne unim forțele – nu doar pentru a câștiga alegerile împreună, ci mai ales pentru a da Timișoarei, pe termen lung, o nouă administrație deschisă și profesionistă”, a transmis Dominic Samuel Fritz.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*