Social

Firme amendate drastic de polițiștii locali pentru că funcționează deși au activitatea suspendată

Firme amendate drastic de polițiștii locali pentru că funcționează deși au activitatea suspendată

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, miercuri, o acțiune pentru verificarea situațiilor în care societățile comerciale a căror activitate a fost suspendată ca urmare a demersurilor și sancțiunilor aplicate anterior respectă această dispoziție de suspendare.

Aceasta deoarece există situații în care, deși au activitatea suspendată, unele firme continuă să funcționeze neținând cont de prevederile legale. Astfel, în urma acțiunii, au fost depistate trei astfel de firme care funcționau deși ar fi trebuit să fie închise pentru că nu dețin acord de funcționare.

Este vorba despre SC SB Royal Foods SRL de pe str. Lacului – alimentație publică, Young Brands Outlet SRL din Piața Victoriei – comerț îmbrăcăminte și SC Lau-Tim Caffe&Grill SRL din Piața Traian – alimentație publică.

În toate aceste situații au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea dispoziției de suspendare, conform OG 99/2000, care prevede amenzi de până la 2.000 de lei pentru desfășurarea oricărui exercițiu comercial în perioada suspendării activității comerciale.

Acțiunile pe această linie vor continua până la intrarea în legalitate a tuturor firmelor care sunt depistate cu nereguli.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*