Cultură

Ministrul Turismului, Bogdan Trif: “O să promovăm de anul viitor la maxim Timișoara Capitală Culturală”

Ministrul Turismului, Bogdan Trif: “O să promovăm de anul viitor la maxim Timișoara Capitală Culturală”

Timișoara va avea o promovare mai bună la târgurile de turism naționale și internaționale. Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii a semnat astăzi la Consiliul Județean Timiș un protocol de colaborare cu Ministerul Turismului. Protocolul a fost semnat de către ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, și directorul executiv al Asociației Timișoara 2021 – Simona Neumann.

Ministrul Turismului a declarat la Timișoara că în perioada următoare va vor avea loc la București întâlniri între reprezentanți ai Ministerului Culturii și Identității Naționale, Ministerul Transporturilor și Ministerul Turismului pentru a pune la punct o strategie comună de spijinire a proiectului Timișoara 2021.

O să promovăm de anul viitor la maxim Timișoara Capitală Culturală. E un proiect care aparține întregii țări, pentru că ne reprezentați din punct de vedere cultural pe toți. Vreau să vă spun că am început deja o promovare și la târgurile externe de turism. Timișoara a fost reprezentată ca și viitoare Capitală Culturală Europeană”, a transmis ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Este foarte important azi pentru că Timișoara Capitala Culturala Europeana nu este doar un proiect cultural, ci este menit să atragă turiști. Este un mare avantaj faptul că prin acest parteneriat vom beneficia de prezența la toate târgurile de turism și vom promova Timișoara și regiunea la nivel național și internațional”, a declarat Simona Neumann, directorul executiv al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*