Eveniment

Cât de beţi erau doi şoferi opriţi de Rutieră

Cât de beţi erau doi şoferi opriţi de Rutieră

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat doi bărbați de 39 și 62 de ani în timp ce conduceau autoturismele personale sub influența băuturilor alcoolice.

În 21 septembrie, în jurul orelor 20.46, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sânmihaiu Român, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în 22 septembrie, în jurul orelor 20.55, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat un bărbat, de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Giroc, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor doi șoferi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*