Administrație

Două şcoli din Timiş, modernizate cu bani europeni

Două şcoli din Timiş, modernizate cu bani europeni

Infrastructura de educație din două comune aparținătoare județului Timiș se dezvoltă cu fonduri europene prin Regio-POR 2014-2020.

Astfel, luni, la sediul ADR Vest, Sorin Maxim, directorul general al ADR Vest, alături de Victor Malac, primarul comunei Dumbrăvița și de Ionel Curuți, edilul comunei Mănăștiur au semnat contractele pentru proiectele ,,Construire școală gimnazială Dumbrăvița” și ,,Reabilitare, extindere și dotare Școala Gimnazială <<George Garda>> Mănăștiur”.

În comuna Dumbrăvița, 200 de elevi vor beneficia de infrastructura de educație construită și dotată cu echipamente și mobilier, iar în comuna Mănăștiur 155 de copii se vor bucura de infrastructura de educație reabilitată, extinsă și dotată corespunzator.

Valoarea totală a proiectului implementat de Primaria Dumbrăvița este de 8,177,953.01 lei, din care 7.019.741.96 lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile, iar valoarea totală a proiectului implementat de Primăria Mănăștiur este de 5.036.454,77 lei, din care 4.747.282,59 lei finanțare nerambursabilă.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*