Administrație

Lărgirea la 4 benzi a drumului Dumbrăvița – Autostrada A1 poate intra în execuție

Lărgirea la 4 benzi a drumului Dumbrăvița – Autostrada A1 poate intra în execuție

Veste excelentă pentru Județul Timiș. Instanța a admis contestația Consiliului Județean la decizia C.N.S.C. prin care se cerea reanalizarea ofertelor depuse în cadrul licitației, astfel încât în perioada următoare putem semna contractul de proiectare și execuție a lucrărilor.

„Acest fapt arată că ne-am făcut treaba în mod profesionist și am ales cele mai bune soluții pentru un proiect dorit și așteptat de foarte multă lume și care va ajuta enorm traficul rutier. Valoarea lucrărilor este de 52 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Regional”, a precizat liderul CJT, Călin Dobra.

Proiectul „Modernizare DJ 691: lărgirea la 4 benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1 (km. 12+975)” se va face pe două tronsoane, separate, unul în continuarea celuilalt. Primul tronson este cel de la sensul giratoriu de la intrare în Dumbrăvița până la centura Timișoarei, iar cel de-al doilea tronson este cel de la Centura Timișoara la urcarea pe autostrada A1.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*