Eveniment

A fost activat Planul Roșu de Intervenție în Caraș Severin

A fost activat Planul Roșu de Intervenție în Caraș Severin

A fost activat Planul Roșu de Intervenție în Caraș Severin! În urma unui apel 112 care anunța un accident rutier produs pe DN 6, la intrarea în localitatea Topleț dinspre Orșova, în care au fost implicate 2 microbuze și un autoturism și care s-ar fi soldat cu mai multe victime, începând cu ora 14:14, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Astfel, au fost mobilizate pentru intervenția de urgență și eficientizarea misiunii de salvare echipajul de pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, o autospecială transport victime multiple din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, 3 echipaje SAJ și mai multe echipaje ale Poliției.

De asemenea, au fost mobilizate forțe din județele limitrofe (MH, GJ, HD), de unde au fost deplasate câte o autospecială transport victime multiple. După sosirea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului, s-a constatat că, în total, au fost implicate 13 persoane, din care doar una a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital în Orșova.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*