Eveniment

Fals medic la Oradea. Efectua proceduri estetice faciale

Fals medic la Oradea. Efectua proceduri estetice faciale

Polițiștii bihoreni au efectuat două percheziții pentru documentarea activității infracționale a unei orădence bănuite că efectua proceduri medicale estetice fără a deține calitatea de doctor.

Miercuri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au efectuat două percheziții domiciliare în baza unor autorizații de percheziție emise de Judecătoria Oradea, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii, față de o femeie de 39 de ani, din Oradea.

Femeia este bănuită că, în perioada 2017 – 2019, ar fi efectuat mai multe proceduri medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic. Acestea erau efectuate la salonul situat în Ioșia, pe strada Cazaban, „Medical Beauty Ra”.

„În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, pentru documentarea și probarea activității infracționale a celei în cauză, polițiștii au descoperit și au ridicat în vederea cercetărilor agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

În cazul așa-zisei doctorițe nu au existat plângeri efectuate la poliție, însă aceștia s-au autosesizat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

Sursa: bihon.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*