Social

Amenzile nu-i sperie pe cei mai nesimţiţi locatari

Amenzile nu-i sperie pe cei mai nesimţiţi locatari

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului continuă să acționeze pentru depistarea celor care abandonează deșeuri pe domeniul public, a celor care depozitează diverse resturi la colț de stradă formând rampe clandestine de gunoi.

Astfel, în ultimele zile au fost aplicate 12 sancțiuni unor persoane fizice care au abandonat deșeuri pe domeniul, unii dintre aceștia depozitând saci cu gunoi lângă pubele, neutilizând astfel recipienții standardizați puși la dispoziție de operatorul de salubritate.

De asemenea, au fost înmânate în luna februarie 173 de notificări cu privire la păstrarea curățeniei în zone precum Lunei, A. Șaguna, Surorile Martir Caceu, Cerna, Bucegi. I. Klein, Martir Maria Andrei, acestea fiind câteva zone în care s-a constatat că se abandonează frecvent resturi pe domeniul public.

De la începutul lunii februarie au fost aplicate 155 de amenzi celor care nu au respectat prevederile privind depozitarea deșeurilor, aruncând gunoiul la colț de stradă sau punând sacii cu resturi lângă pubele.

Poliția Locală reamintește din nou că sancțiunile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 500 lei pentru persoanele fizice și ajung până la 2500 lei pentru persoanele juridice.

Un sprijin real este primit și din partea cetățenilor responsabili care au sesizat frecvent astfel de nereguli la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*