Social

Nu mai parcaţi pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități! Se dau amenzi mari

Nu mai parcaţi pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități! Se dau amenzi mari

Polițiștii locali continuă să acționeze pentru soluționarea sesizărilor de la timişoreni care semnalează frecvent cazurile în care sunt staționate autovehicule pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilități, pe care le ocupă în mod abuziv fără a avea niciun fel de probleme fizice sau de natură medicală, punându-i astfel în dificultate pe cei care au într-adevăr nevoie de ele.

Astfel de probleme au fost sesizate în ultimele zile, luându-se măsurile legale de sancționare, pe străzi precum Liege, 16 Decembrie, Ana Ipătescu, Pictor Zaicu, Hector, Fântâna Albă, Luceafărul, Ghirlandei, Aștrilor. De la începutul acestui an au fost aplicate la acest capitol 133 de sancțiuni contravenționale.

Poliția Locală Timișoara reamintește că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, atrăgând totodată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*