Economic

Agenții economici, invitați la un seminar privind legislația mediului

Agenții economici, invitați la un seminar privind legislația mediului

CCIA Timiș organizează un nou seminar de informare a agenților economici din județ. Este vorba despre semniarul pe aspecte de mediu care se desfășoară sub genericul ”Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor”.

Organizat în parteneriat cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, seminarul are loc vineri, 8 februarie 2019, cu începere de la ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri.

Seminarul va fi susținut de Alina Călușeru, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Timiș și Teodora Țoia, comisar în cadrul aceleiași instituții.

Evenimentul va avea loc într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări– răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere. Participarea membrilor CCIA Timiș este gratuită pentru firmele membre, însă cele ne-membre trebuie să plătească o taxă de participare de 100 lei + TVA/pers.

În cursul anului trecut, CCIA Timiș a organizat în cadrul  programului de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale, în colaborare cu instituții ale administrației publice centrale și locale, firme de consultanță, ONG-uri, alte entități, un număr de 20 seminarii tematice, la care au participat peste 1500 agenți economici.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*