Administrație

Timișoara are, în sfârșit, o firmă care să se ocupe de curățenia stradală

Timișoara are, în sfârșit, o firmă care să se ocupe de curățenia stradală

Timișoara are, în sfârșit, o firmă care să se ocupe de curățenia stradală. După o licitație eșuată și mai bine de șase luni în care orașul a fost fără operator de salubritate stradală, serviciile fiind prestate provizoriu de Horticultura, autoritatile au finalizat licitația pentru selectarea firmei de curățenie din oraș.

Astfel, de curățenia stradală se va ocupa o firmă din Cluj Napoca. “S-a încheiat și perioada de depunere de contestații. A câștigat firma Brantner Servicii Ecologice SRL, cu sediul în Cluj Napoca. Contractul este unul cadru pe patru ani. Sper să meargă totul bine, referințele sunt unele serioase. Patru ani nu mai avem probleme și sper nici pe viitor să nu mai fie probleme ca acelea cu care ne-am confrunat, fiind într-un gol de contract cu un operator specializat”, a transmis edilul Nicolae Robu.

Primăria Timişoara a semnat contractul în valoare de  peste 72 milioane lei (fara TVA), valabil pe patru ani.  Firma se ocupă de curăţenie și în Cluj-Napoca, Dej, Reşiţa, Sibiu, Drobeta Turnu Severin şi Piatra Neamţ.

Festivalul Papricasului si vinului 2019

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*