Sănătate

Regina Maria achiziționează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu și Telescan

Regina Maria achiziționează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu și Telescan

După trei ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Timișoara, Rețeaua de sănătate Regina Maria își consolidează prezența în vestul țării, prin preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, care numără cinci unități specializate.

Primul centru de radioimagistică dr. Bîrsășteanu, cel de radiologie, a fost înființat în 2007 și oferea, în premieră la acea vreme, posibilitatea de a transmite radiografii între medici, pentru o a doua opinie medicală. În prezent, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan înseamnă cinci clinici de radiologie și imagistică, dintre care trei în Timișoara, una în Lugoj și una în Sânnicolau Mare.

Importanța oferită diagnosticării corecte, echipa medicală de excepție și echipamentele performante din clinici au transformat Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan în liderul serviciilor de imagistică din Timișoara.

Centrele oferă pacienților acces la o gamă largă de servicii medicale, printre care RMN, tomografie computerizată, ecografie și radiografie.

Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan au o echipă de 60 de angajaţi, acestea finalizând anul 2018 cu o cifră de afaceri totală de peste 1,7 milioane de euro. Calitatea actului medical este asigurată atât de pregătirea profesională și vasta experiență a medicilor, cât și de dotările performante din locații – echipamente recent achiziționate, precum RMN 1.5 T și CT 128 slices GE.

“Centrele de Radiomagistică Dr. Bîrsăşteanu și Telescan s-au născut din dorința de a oferi timișorenilor un loc în care sănătatea este prețuită așa cum se cuvine și în care pacientul se află cu adevărat în centrul tuturor activităților noastre. Am găsit în Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA un partener cu valori comune, care împărtășește atât această dorință, cât și standardele de calitate și excelență care ne-au ghidat până acum. Am încredere că parteneriatul început acum va fi unul de succes, care va susține dezvoltarea centrelor și din care vor beneficia în primul rând pacienții. Echipa noastră este alcătuită din medici specialiști, medici primari de renume, doctori în științe medicale, cu o experiență profesională impresionantă. Alături de ei și bazându-ne pe echipamentele performante din centre, ne asigurăm că ducem mai departe angajamentul nostru față de pacienți.”, a declarat prof. dr. Florin Bîrsăşteanu, fondator al Centrelor de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, președinte al Societății Române de Radiologie și Imagistică Medicală.

În 2016, Regina Maria a preluat centrele medicale Dr. Grigoraş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*