Eveniment

VIDEO/Trei bărbaţi au mers cu cagule la furat de ţigări şi băutură. Poliţiştii au tras cu arma după ei

VIDEO/Trei bărbaţi au mers cu cagule la furat de ţigări şi băutură. Poliţiştii au tras cu arma după ei

Trei bărbați, de 31, 33 şi 35  de ani, au fost reținuți de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, pentru comiterea unui furt din societate comercial situată pe raza localității Beregsău Mare.

În fapt, în această dimineaţă, în jurul orei 04:15, polițiștii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale, de unde au sustras mai multe cartuşe de ţigări şi băuturi alcoolice în valoare de 15.000 de lei. La faţa locului a ajuns un prim echipaj al Secţiei 2 Poliţie Rurală, care a observat un autoturism suspect, în care se aflau trei persoane mascate, ce se deplasa înspre localitatea Beregsău Mic şi au procedat la oprirea acestuia. Conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalelor poliţiştilor, fapt ce i-a determinat sa tragă un foc de armă în plan vertical şi trei focuri de armă înspre anvelopele autoturismului. Ulterior, autoturismul a fost abandonat în zona localităţii Utvin, iar cei trei bărbaţi au fugit în direcţii diferite, fiind urmăriţi de poliţiştii timişeni.

În curs de două ore, poliţiştii Secţiei 2 Rurale, împreună cu poliţiştii Secţiei 3 Urbane şi cu Jandarmi din cadrul Grupării Mobile, au depistat trei bărbaţi de 31, 33 şi 35 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, ce au fost preluaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale pentru continuarea activităţii de verificare şi investigare. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de inmatriculare false, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

VIDEO:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*