Eveniment

Un poliţist din Oraviţa şi iubita sa au fost găsiţi morţi în casă. UPDATE: Crimă urmată de sinucidere

Un poliţist din Oraviţa şi iubita sa au fost găsiţi morţi în casă. UPDATE: Crimă urmată de sinucidere

Un poliţist din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, şi iubita acestuia au fost găsiţi morţi în casă, joi, ei fiind prăbuşiţi pe podea. Poliţiştii şi procurorii fac cercetări în acest caz, scrie News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat că un poliţist de la Poliţia de la Transporturi Feroviare Oravița şi soţia lui au fost găsiţi morţi în casă, de mama bărbatului.

Cei doi erau prăbuşiţi pe jos. Poliţistul avea 37 de ani, iar iubita lui, 35. Anchetatorii investighează dacă este vorba despre o crimă sau sinucidere.

UPDATE:

Anchetatorii merg pe varianta unei crime urmate de sinucidere. Victima nevinovată a tragediei este însă şi copilul de un an şi jumătate al celor doi, rămas acum orfan.

Apelul la 112 a fost făcut în această dimineaţă, cu puţin înainte de ora 9.00. Se pare că mama femeii a fost cea care a alertat autorităţile. Pompierii au spart uşa şi au intrat în apartament, unde i-au descoperit pe cei doi fără suflare.

Vecinii au povestit că aceştia nu obişnuiau să se certe, nu ştiu să fi avut conflicte şi nu îşi explică gestul bărbatului, potrivit TVR.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*