Social

Concert caritabil la Filarmonică. Rotary Timişoara Cosmopolitan adună bani pentru micuţii bolnavi de cancer

Concert caritabil la Filarmonică. Rotary Timişoara Cosmopolitan adună bani pentru micuţii bolnavi de cancer

Eveniment de excepţie la Filarmonica Banatul. Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 19, Clubul Rotary Timișoara Cosmopolitan  organizează concertul caritabil „Un strop de fericire”.

Banii adunaţi vor fi donaţi Secției de Oncologie a Spitalului pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timișoara pentru achiziția de medicamente necesare în tratarea cancerului.

„Este o mare onoare și un privilegiu uriaș pentru Clubul Rotary Timișoara Cosmopolitan faptul că reușim să aducem pe aceași scenă mari muzicieni cum ar fi Cosmin Rafael Bălean la duduk, de altfel singurul român care cântă la acest instrument alături de o orchestră filarmonică, duduk-ul fiind cel mai iubit instrument popular al armenilor, inclus și în Patrimoniul cultural UNESCO, împreună cu Marius Zaharia, Alin Stanis și Bogdan Zahariea, trei tenori celebri reuniți în această formulă într-un eveniment-manifest, demonstrând că normalitatea constă în atitudine și încredere. Când viața te lovește, contează ca cei din jur să îți fie alături ! Noi, Clubul Rotary Timișoara Cosmopolitan, nu putem decât să ne înclinăm în fața unor copii puternici care luptă zi de zi cu o boală necruțătoare, din aceste considerente toate fondurile strânse din bilete și donații cu ocazia acestui concert-manifest vor fi donate secției de oncologie a Spitalului de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara pentru achiziția de medicamente necesare în tratarea cancerului. Vă așteptăm cu drag să susținem împreună această cauză!!!”, au transmis organizatorii, Clubul Rotary Cosmopolitan Timișoara.

Bilete pot fi procurate de la casieria Sălii Capitol, aflată pe bd. CD Loga nr. 2, și online pe mytiket.ro. Preț bilet: sală 25 lei, loje 50 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*