Life-style

Banatul și Ardealul, într-un spectacol de muzică ușoară la Şcoala de Arte

Banatul și Ardealul, într-un spectacol de muzică ușoară la Şcoala de Arte

„Emoții muzicale” se intitulează spectacolul de muzică ușoară la care  Școala de Arte din Timișoara vă invită luni, 3 decembrie 2018, de la ora 17: 30, la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, Str. E. Ungureanu, nr.1 din Timișoara. Evenimentul face parte din programul „Școala de Arte – între tradiție și modernitate”, ediția a III-a, 2018.

Elevii Școlii de Arte din Timișoara aduc în decembrie artele în vechea clădire franciscană într-o formă variantă de specializări, vor participa: clasele de canto muzică -uşoară – prof. Georgiana Necşa, prof. Vanana Ciolac, prof.Marc Antoniu; clasa de chitară electronică – prof. Alexandru Faur, clasa de orgă electronică – prof. Sorin Todor, clasa de dans modern, majorete – prof. Adela Scorobete, clasa de design vestimentar – prof. Gabriela Muscan.

Invitatul special el evenimentului este Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ din Cluj – Napoca. Din inima Ardealului elevii Școlii Populare de Arte din Cluj – Napoca aduc la Timișoara artiști – soliști de muzică ușoară și instrumentiști care vor oferi spectatorilor momente pline de emoțiile debutului artistic dar și de pasiunea artiștilor talentați.

Intrarea la spectacol este liberă.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*