Politic

Organizația Femeilor Liberale a demarat o campanie de informare și prevenție împotriva cancerului la sân

Organizația Femeilor Liberale a demarat o campanie de informare și prevenție împotriva cancerului la sân

1 Octombrie este Ziua mondială de luptă împotriva cancerului de sân. Astfel, cu acest prilej, Organizația Femeilor Liberale Timișoara a efectuat ieri o campanie stradală de conștientizare a importanței prevenirii apariției acestei maladii în rândul femeilor, prin împărțirea de materiale de informare, în toate cartierele orașului.

Scopul acțiunii a fost încurajarea femeilor de a mearge la un control de specialitate, care dacă este făcut la timp, poate salva vieți. Astfel că a fost ales ca motto: <<A PROMITE ÎNSEAMNĂ A FACE. PROMITE SĂ MERGI LA CONTROL! SĂNĂTOASĂ PENTRU TINE ȘI CEI DRAGI!>>.

Am împărțit 800 materiale de informare  despre cancerul la sân. De informații au beneficiat prin acțiunea noastră stradală, 800 de femei, care au fost informate despre importanța prevenției. Dar și cât de necesar este să meargă la control, pentru că depistat la timp, cancerul se vindecă”, a transmis Daniela Mariș, președintele OFL Timișoara și vicepreședinte Organizației Femeilor Liberale Regiunea Vest.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*