Eveniment

Probleme serioase pentru doi timişeni. Unul a condus fără permis, altul s-a urcat băut la volan

Probleme serioase pentru doi timişeni. Unul a condus fără permis, altul s-a urcat băut la volan

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut după ce ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Timiș.

Miercuri, polițiștii Orașului Recaș au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN.6. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 42 de ani, ar fi condus un autoturism pe DN 6, iar la un moment dat neadaptând viteza la condițiile de drum, a ieșit în decor în apropiere de parcarea de la Herghelia Izvin.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției și în urma verificărilor în baza de date s-a stabilit că este recidivist, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în cursul aceleiași dimineți a sustras fără drept, de la un coleg de serviciu, autoturismul, pe care îl conducea.

Întrucât șoferul emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului,  bărbatul, de 42 de ani, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

De asemenea, polițiștii rutieri, au depistat un şofer în timp ce conducea un autoturism în Timișoara, sub influența băuturilor alcoolice. Miercuri seara, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat un bărbat, de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stan Vidrighin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul ar fi fost implicat într-o tamponare.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul reținut din data de 06.07.2018 pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului (0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile comise.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*