Life-style

Târg de produse naturale și promoții estivale, în weekend, la mall

Târg de produse naturale și promoții estivale, în weekend, la mall

Iulius Mall Timișoara le propune celor care își petrec timpul liber din acest week-end la cumpărături să se bucure de promoții ispititoare, de până la 70%, dar și de oferta Târgului de Produse Naturale.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 3 – 5 august 2018, parterul Iulius Mall Timișoara va fi locul de întâlnire al celor care pun preț de sănătate și gust bio cu producătorii, la Târgul de Produse Naturale. Pentru adepții unei alimentații echilibrate, expozanții propun bunătăți făcute în casă și delicii, ceaiuri, tincturi medicinale, lumânări parfumate și încălțăminte ortpedică. Tot aici, clienții vor găsi miere și produse apicole. Și pentru cei care se află în căutarea cosmeticelor cât mai naturale sunt multiple opțiuni: creme, parfumuri, uleiuri esențiale etc.  Vizitatorii vor fi delectați și cu buchete de lavandă sau diferite articole pentru care s-a folosit planta parfumată, iar cei care vor să descopere terapiile alternative pot afla beneficiile cristalelor și mineralelor.

În plus, sesiunile de shopping în magazinele brandurilor preferate din Iulius Mall Timișoara sunt prilej pentru a profita de prețurile topite de vară. Promoții care ajung până la 70% sunt în continuare la îmbrăcămintea la modă, încălțămintea perfectă pentru planurile de vacanță, bijuteriile și accesoriile în ton cu tendințele sezonului, cosmeticele, articolele sportive și nu numai.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*