Eveniment

Percheziții la domiciliul unor braconieri. Doi tineri duși la audieri

Percheziții la domiciliul unor braconieri. Doi tineri duși la audieri

Poliţiştii Secției 5 Rurale Belinț, cu sprijinul Poliției municipiului Lugoj, au ridicat o armă artizanală, o arbaletă, 30 tuburi de cartușe folosite de calibre diferite, 101 alice, 71 cartușe, 2 cutii de petarde, 7 trofee de căprior, 1 trofeu cerb lopătar, 3 trofee mistreț, 60 kg carne lucru de vânat, o plasă monofilament și mai multe capcane cu laț, în urma unor percheziții efectuate azi dimineață, la locuinţa unor persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 33 de  ani,  bănuite de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor și braconaj.

În cursul dimineții, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț și ai municipiului Lugoj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat 8 percheziții pe raza localităților Topolovățu Mare, Sustra și Teș, la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor și braconaj.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, în care sunt vizate 4 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani. În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1 armă artizanală, 1arbaletă, 30 tuburi de cartușe folosite de calibre diferite, 101 alice, 71 cartușe, 2 cutii de petarde, 7 trofee de căprior, 1 trofeu de cerb lopătar, 3 trofee de mistreț, 60 kg carne lucru de vânat, 1 plasă monofilament și mai multe capcane cu laț. Totodată la două dintre cele 8 locuințe au fost identificate 1 cerb lopătar, 1 cerb carpatin și o vulpe, deținute ilegal în captivitate.

Două persoane, de 29 și 33 de ani, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

La activități au participat și luptători S.A.S.. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*