Social

Cinci drogați, surprinși de polițiștii locali, în spații publice din Timișoara

Cinci drogați, surprinși de polițiștii locali, în spații publice din Timișoara

Doi tineri au fost depistați de polițiștii locali consumând substanțe interzise într-un foișor amplasat în Campusul Universitar, iar alți trei au fost prinși pe strada Clăbucet.

Polițiștii locali aflați în patrulare zilelele trecute au depistat, în două rânduri, tineri care consumau substanțe interzise în spații publice. Trei persoane au fost depistate în cursul zilei de vineri, după ce au fost observate încercând să se ascundă în scara unui imobil de pe strada Clăbucet, fiind agitate la vederea polițiștilor locali. Cei în cauză au vârste de 20, 22 și 29 de ani și au domiciliul în Timișoara. Aceștia aveau asupra lor două pliculețe care conțineau fragmente vegetale susceptibile de a avea proprietăți psihoactive, pe care au declarat că le-au cumpărat de la persoane necunoscute cu scopul de a le consuma.

Alți doi tineri au fost depistați sâmbătă, în Complexul Studențesc, într-un foișor, unde au fost observați de polițiștii locali stând cu capul pe masă, iar când s-a trecut la legitimarea acestora s-a putut observa că aveau ochii roșii și erau incoerenți. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani și de un altul de 19 ani, ambii din Lupeni, județul Hunedoara. Asupra acestora au fost găsite țigarete confecționate artizanal care conțineau de asemenea fragmente vegetale susceptibile de a avea proprietăți psihoactive.

În ambele situații s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

De la începutul acestui an 39 de persoane au fost depistate de polițiștii locali consumând astfel de produse pe raza municipiului Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*