Politic

Gabriel Toie, secretar coordonator ALDE Timiș: “Încă o realizare a guvernului ALDE-PSD: pensii majorate cu 10% de la 1 iulie 2018”

Gabriel Toie, secretar coordonator ALDE Timiș: “Încă o realizare a guvernului ALDE-PSD: pensii majorate cu 10% de la 1 iulie 2018”

Obiectivele importante ale programului de guvernare ALDE-PSD sunt îndeplinite rând pe rând. Cea mai recentă măsură care a intrat în vigoare de la 1 iulie este majorarea punctului de pensie.

Pensionarii vor avea parte de o majorare de 10%. Punctul de pensie va crește de la 1.000 lei la 1.100 lei. De asemenea, indemnizația socială pentru pensionari se va majora de la 520 lei la 640 lei.

Implicarea ALDE în îndeplinirea promisiunilor făcute către cetățenii României este vizibilă și are un impact pozitiv asupra traiului de zi cu zi. Suntem direct interesați ca toate promisiunile din campanie să se transforme în fapte și să contribuie la bunăstarea fiecăruia. Sunt statistici care arată că economia țării este pe un trend pozitiv, iar acest lucru trebuie să se reflecte cel mai mult în buzunarul românilor. Nimeni nu mai poate să combată aceste fapte pentru ca ele au devenit o certitudine. Cât despre noi, vom continua să fim între oameni, să ascultăm doleanțele lor, iar timișenii trebuie să știe că pot găsi în continuare un sprijin real și un partener de dialog în noi”, a spus Gabriel Toie, secretar coordonator ALDE Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*