Utile

Revin ploile în vestul țării, iar vremea se răcește semnificativ

Revin ploile în vestul țării, iar vremea se răcește semnificativ

Astăzi, vremea se va răci semnificativ. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse vor fi ploi și averse de ploaie. La munte, cantitățile cumulate de apă vor depăși local 20 – 25 l/mp și izolat peste 30-40 l/mp. Vântul va slab la moderat cu intensificări  locale și temporare la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 22 de grade, iar cele minime între 13 și 15 grade.

Mâine, vremea se va încălzi și va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări accentuate și pe arii extinse se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile  de apă vor fi însemnate, depășind 15-20 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade.

Vineri, vremea se menține în general instabilă. Cerul va fi temporar noros. Îndeosebi după-amiaza și în prima parte a nopții vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Pe arii retrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*