Social

Au distrus parcul și locul de joacă pentru copii recent amenajat

Au distrus parcul și locul de joacă pentru copii recent amenajat

Un loc de joacă pentru copii dintr-o comună de lângă Timișoara a fost vandalizat. Primăria Șag se confruntă în ultima perioadă cu cetățeni care distrug în mod sistematic dotările și produc mizerie.

Potrivit autorităților, niște indivizi au spart globurile de la iluminatul public, au dat foc la mese și bănci, au rupt aparatele de joacă și lăsat o mizerie de nedescris: coji de semințe, sticle, mucuri de țigară pe jos.

În acest sens, edilul Flavius Roșu face apel la localnici să fie atenți și să anunțe de urgență organele competente.“Lipsa de educație și civilizație ajunge la cote maxime în comuna noastră! Nu cred că majoritatea populației trebuie să plătească pentru nesimțirea unora. Acești huligani sub pretextul distracției, în parcurile special amenajate pentru recreere, distrug în mod sistematic dotările și produc mizerie (sparg globurile de la iluminatul public, dau foc la mese și bănci, rup aparatele de joacă, aruncă coji de semințe, sticle, mucuri de țigară pe jos)”, a explicat primarul Flavius Roșu.

În plus, primarul comunei Șag anunță că “în cel mai scurt timp se vor monta camere ascunse de supraveghere, dar cei care vedeți astfel de manifestări vă rog să ne sesizați atât pe noi cât și Poliția din Șag! Se vor lua măsuri drastice împotriva acestor derbedei!”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*