Life-style

Două târguri au loc la Iulius Mall până duminică

foto: Radu Fizesan | www.radufizesan.ro

Pasionații de accesorii sunt invitați la Iulius Mall Timişoara, pentru a descoperi propunerile târgurilor Bag Expo și Expomineralia. Vor fi surprinși cu noi modele de genți și o selecție de bijuterii din ametist.

Până duminică seara, demisolul Iulius Mall Timişoara găzduiește Bag Expo. La această ediție va fi prezentată colecția de primăvară, cu articole care respectă tendințele noului sezon în materie de accesorii. Pentru că rucsacurile rămân un must-have, la Bag Expo sunt disponibile numeroase modele, de dimensiuni diferite, cu design modern și detalii de efect. În plus, la modă sunt culorile pastelate, astfel că doamnele și domnișoarele își vor putea îmbogăția colecția de genți cu piese în trend. Bag Expo reuneşte mii de articole, potrivite oricărui stil, vârstă și preferințe. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile târgului.

În aceeași perioadă se va desfășura și târgul de pietre preţioase şi semipreţioase Expomineralia. Toți cei care iubesc podoabele sunt invitați să admire și să cumpere bijuterii felurite, strălucitoare și în modele dichisite. Acestă ediție va avea în centrul atenției ametistul, considerat cristalul spiritualității, cu rol protector. Vizitatorii vor descoperi la demisolul Iulius Mall o colecție de roci, geode, flori de mină și bijuterii din piatra în nuanțe violet. În funcție de preferinţele lor, clienţii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu accesorii și decoraţiuni realizate din peste 180 de tipuri de pietre prețioase, cristale, perle sau lemn, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*