Turism

Timișoara, la Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv

Timișoara, la Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv

Municipiul Timişoara este promovat în mai multe oraşe din lume. Scopul este de a construi imaginea orașului nostru în rândul turiştilor care au în plan să viziteze viitoarea Capitală Culturală Europeană.

Astfel, Timișoara participă azi și mâine (6-7 februarie) la Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv, alături de Ministerul Turismului din România.“Promovăm valorile de interes ale Timișoarei. Ne focalizăm pe lucrurile care pot fi atractive pentru comunitatea evreiască, având în vedere că în Timișoara există obiective de interes ale acestei comunități”, spune primarul Nicolae Robu.

Delegația de la Timișoara este formată din Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, și Lucia Solomon de la Centrul Informare Turistică. “Promovăm orașul și comunitatea evreiască, patrimoniul evreiesc: cele 3 sinagogi, Cimitirul evreiesc. E un târg la care sunt foarte mulți turiști interesați, în comparație cu alte târguri internaționale. E primul an în care venim noi direct. Un avantaj pe care îl avem acum e că avem zbor direct de 2 ori pe săptămână de la Tel Aviv”, a transmis Cătălin Iapa.

Israelul este în prezent o destinaţie atractivă pentru turişti şi profesionişti din industria turismului din întreaga lume. Potrivit autorităților, în 2017 a fost înregistrat un număr record de turişti care au venit în Israel, peste 3,6 milioane.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*