Eveniment

Incendiu puternic la o casă din Oțelu Roșu!Bărbat transportat la spital cu elicopter SMURD

Incendiu puternic la o casă din Oțelu Roșu!Bărbat transportat la spital cu elicopter SMURD

Un cărășean s-a ales cu răni grave pe corp în urma unui incendiu care s-a produs în locuința sa. Acesta a fost, astăzi, preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul de Arși din București.

Conform Express de Banat.ro, este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani din localitatea Oțelu Roșu, care a încercat să stingă un incendiu ce a izbucnit în locuința sa de pe strada Revoluției nr. 75. Omul s-a ales cu arsuri pe 40% din suprafața corpului, majoritatea pe față și membre.

În urma intervenției Serviciului de Pompieri Voluntari din Oțelu Roșu și mai apoi a Detașamentului de Pompieri din Caransebeș, s-a reușit stingerea incendiului care a izbucnit de la coșul de fum al sobei și s-a extins din plafonul camerei spre acoperiș, focul cuprinzând 70 de metri pătrați de acoperiș. În acel moment bărbatul se afla singur în casă și până la intervenția pompierilor s-a luptat cu flăcările.

În urma arsurilor deosebit de grave, pacientul a fost internat la Spitalul Municipal de Urgență, unde i-au fost acordate primele îngrijiri, însă din cauză că rănile erau extinse pe o suprafață mare din corp, a fost transportat la Spitalul de Arși din București.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*