Eveniment

Două ATV-uri furate din Franța, descoperite la frontiera timișeană

Două ATV-uri furate din Franța, descoperite la frontiera timișeană

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au descoperit la controlul de frontieră două ATV-uri ce figurau în bazele de date ca fiind furate din Franța. ATV-urile, în valoare de aproximativ10000 de euro, erau ascunse într-un camion care transporta mobilă, în spatele unui panou disimulat.

În data de 13.01.2018, în jurul orei 00.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român D. Cristian în vârstă de 20 ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinți, conducând o  autocamioneta marca Fiat Ducato, înmatriculată în Franța.

La controlul efectuat asupra autocamionetei care transporta mobilă, poliţiştii de frontieră timișeni au descoperit în remorca acesteia, în spatele unui panou (OSB) dismulat, 2 ATV noi, marca CAN-AM-BRP, pentru care conducătorul autovehicului nu a putut prezenta documente de proveniență a acestora.

În urma verificările efectuate în bazele de date naționale, polițiștii de frontieră au constatat constatat că cele 2 ATV-uri  figurează ca fiind furate din Franța, alertă introdusă de autorităţile române, în data de 19.12. 2017.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar cele 2 ATV-uri în valoare de aproximativ 10000 euro au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, până la finalizarea cercetărilor.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*