Sport

Liga Prieteniei Timișoara la fotbal și-a stabilit câștigătoarea Cupei de Iarnă

Liga Prieteniei Timișoara la fotbal și-a stabilit câștigătoarea Cupei de Iarnă

În urmă cu câteva zile a avut loc Cupa de Iarnă a Ligii Prieteniei Timișoara, o competiție fotbalistică dedicată oamenilor simpli care practică fotbalul din plăcere. Cupa de Iarnă, așa cum au denumit-o organizatorii a fost ”acaparată” de una dintre pretendentele clare la obținerea titlului de campioană a acestui sezon al Ligii Prieteniei Timișoara.

Așa cum v-am promis încă de la debutul actualului sezon al Ligii Prieteniei Timișoara, vă ținem la curent cu tot ce înseamnă această competiție, iar acum un nou pas important a fost realizat de fotbaliștii amatori care s-au înscris în această competiție organizată aproape la nivel de Liga I. Astfel, zilele trecute s-a desfășurat Cupa de Iarnă, un eveniment sportiv care a reunit 12 echipe care activează în Liga Prieteniei Timișoara.

Competiția a înregistrat rezultate dintre cele mai diverse, astfel că, în prima fază, AC Lipovei a trecut de Tim United cu scorul de 3-0, scor cu care s-au impus și cei de la SRS în dauna Rossonerilor. În aceeași fază a Cupei, Dedeman s-a impus în fața celor de la Rapid Timișoara cu scorul de 4-2, FC Racheta a învins cu 7-2 pe Danyy FC, iar Mia San Mia a trecut în faza următoare cu un 8-1 sec administrat celor de la Poker Stars. Cea de-a șasea partidă a adus și scorul competiției, Juventus Timișoara a trecut de Portocala Dilie cu 20-0, după ce ”portocalii” nu s-au putut baza pe un efectiv complet.

În finala competiției au ajuns, însă, cele mai bune echipe din Liga Prieteniei Timișoara la acest moment: Mia San Mia și Juventus Timișoara – ocupantele primelor două locuri în clasament. ”În fiecare meci disputat în Cupa de Iarnă, nici o echipa nu a uitat de ce s-a înscris în competiție: lupta pentru trofeu și medalii. S-au jucat meciuri frumoase, cu goluri multe, dar și un scor foarte strans în finală. A fost spectacol total la baza sportivă Nefer Prod, gazda noastră pentru această competiție”, au declarat organizatorii.

După prima repriză a finalei Cupei de Iarnă, scorul a fost tot 0-0, ca la debut, iar în a doua repriză, în ultimele trei minute au venit și golurile. Mia San Mia a marcat nu mai puțin de două ori, după care, în ultimele 30 de secunde, cei de la Juventus au reușit și ei să marcheze un gol, rezultatul final fiind 2-1 în favoarea echipei care evoluează în portocaliu cu albastru, cea care a primit medaliile și cupa câștigătorilor (foto).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*