Administrație

Vicepremierul Stănescu, despre Sala Polivalentă: “Autoritățile locale ar trebui să ia o decizie, noi suntem dispuși să investim în acest obiectiv”

Vicepremierul Stănescu, despre Sala Polivalentă: “Autoritățile locale ar trebui să ia o decizie, noi suntem dispuși să investim în acest obiectiv”

Timișoara va avea Sala Polivalentă cu 16.000 de locuri când autoritățile locale și județene se vor pune de acord pentru locație. Este afirmația făcută azi de către vicepremierul Paul Stănescu, care a venit la Timișoara.

Alegerea locului potrivit pentru Sala Polivalentă cu 16 mii de locuri iscă dispută între autoritățile din Timișoara. Reprezentanții Consiliului Județean  doresc ca obiectivul să fie amplasat în Calea Girocului, pe un teren de 5,5 hectare, iar de cealaltă parte primarul Nicolae Robu a propus două terenuri, unul în zona Stadionului și altul în Calea Torontalului.

În acest moment sunt înregistrate la Compania de Investiții două solicitări. Consiliul Județean a solicitat ca sala să fie amplasată  în vecinătatea municipiului Timișoara, primăria venind cu două locații. Practic, discutăm despre regimul juridic al terenului. Dacă cel de la Giroc este liber de sarcini, celălalt pe care l-a propus primăria nu este în regulă. Cred că aici autoritățile locale ar trebui să se pună de acord, să ia o decizie, noi suntem dispuși să investim în acest obiectiv pe care îl consider foarte important. Cred că se vor pune de acord”, a transmis vicepremierul României,  Paul Stănescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*