Social

Şoferi buni de plată după ce au parcat în noroi pe Calea Torontalului

Şoferi buni de plată după ce au parcat în noroi pe Calea Torontalului

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat ieri și azi o acțiune pe Calea Torontalului, unde au existat sesizări referitoare la faptul că pe un teren viran s-a amenajat o parcare ad-hoc în apropierea unei societăți comerciale, unde conducătorii auto își parchează mașinile după care ies pe carosabil murdărind cu noroi trotuarul și pista de biciclete, făcându-le inutilizabile.

Astfel, în cursul zilei de ieri au fost depistate la fața locului 9 autovehicule, iar astăzi alte 5 autovehicule ai căror conducători auto au fost sancționați cu câte 500 de lei.

Poliţia Locală reaminteşte că potrivit HCL 371/2007 modificată, murdărirea căilor publice cu orice fel de materiale cum ar fi balast, mortare, noroi, betoane, deșeuri sau orice alte materiale se sancționează cu amenzi între 500 și 1000 lei.

Polițiștii locali au mai aplicat în ultima perioadă astfel de sancțiuni în zone precum Calea Sever Bocu, str. Electronicii, Str. Arhitect Victor Vlad, Aleea Studenților, Proclamația de la Timișoara, Calea Aradului, Bdul Liviu Rebreanu, Str. Paul Constantinescu.

Poliția Locală atrage așadar atenția conducătorilor auto că vor fi sancționați drastic în cazul în care sunt constatate astfel de încălcări ale legislației.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*