Eveniment

Ce au descoperit poliţiştii în maşina unui timişorean oprit de Rutieră în zona Modern

Ce au descoperit poliţiştii în maşina unui timişorean oprit de Rutieră în zona Modern

Un bărbat de 26 de ani a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier deținând fără drept articole pirotehnice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, iar materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Luni, în jurul orei 16.20, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Dorobanților, din Timișoara.

În urma controlului efectuat, polițiștii au depistat în autovehicul 28 de articole pirotehnice, deținute fără drept de un bărbat de 26 de ani, pasager în autoturism.

Materialele pirotehnice au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase.

Poliţia Timiş reaminteşte că este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine și siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*